Betonvloer sanering

TPSC MAGAZIJNSTELLINGEN - T. 026-3633688

Betonvloersanering

Wij zijn samen met onze partner gespecialiseerd in vloerreiniging en onderhouden van alle soorten vloeren.Onze diensten voor vloerreiniging bestaan uit:Strippen en conserveren van o.a. linoleum en PVC vloerenReinigen van keramische vloerenHet reinigen, schuren, en polijsten van beton en natuursteenHet reinigen en renoveren van supermarktvloeren Het reinigen van grote oppervlakken zoals parkeergarages en industrievloerenHet reinigen van strizo grindvloerenHet reinigen van tapijt en flotex

 

MICROCEMENT

Wij zijn samen met onze partner specialist in vloerrenovatie van uw vloer en het impregneren van natuursteen en restauratie terrazzo. Ook bij een antislipvloer, betonvloer schuren, lijmresten verwijderen en marmer polijsten kunnen wij u van dienst zijn.Microcement is een designvloer met een elegante warme natuurlijke uitstraling. 

 

COATING & GIETVLOEREN

Het wordt ook wel woonbeton genoemd.Het wordt niet gegoten, maar word met de hand aangebracht. Daardoor is niet één vloer hetzelfde en heeft u een unieke vloer.

 

Ons specialisme ligt in allerlei vormen van gietvloeren.Een gietvloer is hygiënisch, naadloos, vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Er zijn verschillende soorten gietvloeren.

 

VLOERRENOVATIE

Specialisten in reiniging van uw vloer en het impregneren van natuursteen en restauratie terrazzo.Ook bij parkeergarage vloeren, betonvloer schuren, lijmresten verwijderen en marmer polijsten kunnen wij u van dienst zijn.