inrijstellingen of drive in magazijnstellingen

Inrijstellingen of drive in

Dit systeem kent twee beladingsmogelijkheden: het Drive-in systeem, met slechts één gangpad, en het Drive-through systeem, met twee gangpaden voor toegang tot de goederen, één aan elke kant van de stelling.Het compacte systeem wordt vaak gebruikt in koel- en vriescellen, zodat de beschikbare ruimte maximaal kan worden benut voor de opslag van producten onder gecontroleerde temperatuur.

 

Met de inrijstelling kunt u de beschikbare opslagruimte optimaal benutten. Het systeem is te vergelijken met blokstapeling, echter de lasten blijven onbeschadigd.

 

Ten opzichte van conventionele palletstellingen kan een ruimtebesparing gerealiseerd worden tot zo'n 50% - 85%, dit vooral omdat er veel minder gangpad ruimte nodig is.

 

De benadering van mens tot de inrijstelling is altijd met een hulpmiddel ( elektrisch, gas of diesel aangedreven heftruck).

 

Inrijstellingen worden dan ook vooral toegepast wanneer veel dezelfde soort goederen opgeslagen moeten worden. De diepte van het kanaal hangt van de opslag/productie batch af.

 

De benadering van mens tot de inrijstelling is altijd met een hulpmiddel ( elektrisch, gas of diesel aangedreven heftruck).

 

Uitvoering:

De installatie bestaat uit: staanders, dragers en goten / schuifframes / rollerbanen(soms ook met geleide rails op de grond).

  • De draagvermogens per pallet gaan tot 1.500kg per pallet.
  • Staanders: 4.000mm tot 12.000mm.
  • Kanaal lengtes: 1.200mm tot 12.000mm
  • Kanaal breedtes: 1.350mm tot 1.550mm.

Let op: “Elke installatie dient door de fabrikant berekend te worden en is dus uniek! 

 

Waarom bij TPSC magazijnstellingen?

  • Bij TPSC heeft u een werkelijke keuze uit verschillende drive in / inrijstellingen of ook systemen op ieder prijsniveau.
  • Wij leveren o.a.: AR - RACKING, DEXION, KIMER,  MANORGA, SCHULTE LAGERTECHNIK, STOW, JUNGHEINRICH**
  • Uitgebreid advies (logistieke ingenieurs) is standaard om samen met u de meest passende oplossing te realiseren.
  • Dit tegen een acceptabele prijs.
  • TPSC is TUV gecertificeerd om magazijnen te inspecteren of keuren.

 

Kortom TPSC heeft de totale package voor ieder bedrijf waar logistieke opslag activiteiten plaatsvinden.