verrijdbare palletstellingen!

Verrijdbare pallet of draagarmstellingen

Optimalisatie van ruimte. Ideaal systeem voor gekoelde of diepvriesomgevingen. Vermindering van het aantal gangpaden.Dit systeem met verrijdbare onderstellen biedt de mogelijkheid om toegang te hebben tot verschillende locaties in 1 enkel gangpad.

 

De stellingen worden op verrijdbare railgeleide basisvloeren geplaatst. Hierdoor zijn er minder gangpaden nodig en neemt de capaciteit van het magazijn toe. De pallets blijven direct toegankelijk.

 

De basisvloeren zijn uitgerust met motoren, verplaatselementen en verschillende veiligheidssystemen die een veilige en efficiënte werking garanderen.

 

Voordelen:Zeer geschikt systeem voor koel- en vriescellen.Verhoging van de capaciteit van het magazijn.Opheffing van de individuele toegangspaden.

 

Het besturingssysteem kan handmatig, via afstandsbediening of via computerbesturing functioneren. Op de verrijdbare basisvloeren kan ieder type stelling worden geïnstalleerd.

Let op: “Elke installatie dient door de fabrikant berekend te worden en is dus uniek! 

 

Waarom bij TPSC magazijnstellingen?

  • Bij TPSC heeft u een werkelijke keuze uit verschillende verrijdbare palletstelling of ook  systemen op ieder prijsniveau.
  • Wij leveren o.a.: AR - RACKING, DEXION, KIMER,  MANORGA, SCHULTE LAGERTECHNIK, STOW, JUNGHEINRICH**
  • Uitgebreid advies (logistieke ingenieurs) is standaard om samen met u de meest passende oplossing te realiseren.
  • Dit tegen een acceptabele prijs.
  • TPSC is TUV gecertificeerd om magazijnen te inspecteren of keuren.

 

Kortom TPSC heeft de totale package voor ieder bedrijf waar logistieke opslag activiteiten plaatsvinden.