Dynamische doorrol magazijnstellingen

Dynamische doorrol magazijnstelling

Doorrolstelling - Bij de doorrolstellingen staan de lasten altijd op pallets per niveau in een denkbeeldig kanaal. Boven elkaar bevinden zich meerdere niveaus. Per niveau staan de pallets achter elkaar, op rollerbanen. Maximaal kan men tot 12 pallets diep stapelen (schuiven/doorrollen). Meerdere kanalen naast elkaar noemt men een blok. De batch = aantal pallets per niveau = 2 tot 12 (of een veelvoud).

 

Perfecte doorloop van pallets (FIFO System). Bespaart ruimte en tijd bij het verplaatsen van pallets. Geen kruisend verkeer tussen inslag en orderpicking. Maximum capaciteit.Ideaal systeem voor het opslaan van bederfelijke producten met een hoge omloopsnelheid alsmede voor verbruiksartikelen met hoge doorloopsnelheid.

 

Het systeem is ideaal voor magazijnen met bederfelijke goederen, maar kan ook uitstekend worden toegepast in iedere andere industrie- of distributiesector (levensmiddelen, auto-industrie, farmaceutische industrie, chemische industrie, enz.).

 

De doorrolstellingen zijn voorzien van licht hellende rollenbanen waarover de pallets, dankzij de zwaartekracht en met gecontroleerde snelheid, naar de andere kant kunnen schuiven.

 

Voordelen: Perfecte omloopsnelheid (FIFO-systeem). Maximale capaciteit omdat het om een compact opslagsysteem gaat.Tijd- en ruimtebesparing bij het hanteren van de pallets.

Waarom bij TPSC magazijnstellingen?

  • Bij TPSC heeft u een werkelijke keuze uit verschillende dynamische doorrolstellingen of ook systemen op ieder prijsniveau.
  • Wij leveren o.a.: AR - RACKING, DEXION, KIMER,  MANORGA, SCHULTE LAGERTECHNIK, STOW, JUNGHEINRICH**
  • Uitgebreid advies (logistieke ingenieurs) is standaard om samen met u de meest passende oplossing te realiseren.
  • Dit tegen een acceptabele prijs.
  • TPSC is TUV gecertificeerd om magazijnen te inspecteren of keuren.

 

Kortom TPSC heeft de totale package voor ieder bedrijf waar logistieke opslag activiteiten plaatsvinden.