Zo ging het

Zo ging het 

Een mooie periode.

 

2024

Volledige activiteiten webshop: www.magazijninrichtingshop.nl

 

Webshop is sinds 2017 op het web actief.

2001

Wij zijn van start gegaan in 2001 onder de naam FEDO BEHEER,  handelsnaam "The Pre Sales Company" te Houten. Een onderneming in het verstrekken van intern transport gerelateerde kwalitatieve leads. Na het aanleveren van vele leads aan vooraanstaande interne transport leveranciers bleek dat de realisatiequote beperkt was. Wij hadden als The Pre Sales company geen controle over het proces leads - orders. 

 

Verkopen is een vak!

 

2002

Het rendement kon hoger. Wij besloten om zelf de kwalitatieve leads te gaan verwerken en te gebruiken voor het in 2002 gestarte Vi-projects (handelsnaam). Vi projects staat voor logistiek advies, inkoopondersteuning, onafhankelijke magazijninspecties en taxaties op het gebied van interne transportmiddelen en magazijnstellingen.

 

2003

Na het uitvoeren van diversen projecten uit leads van The Pre Sales Company verwerkt door Vi-projects (nu VI services) (handelsnaam) kwam de vraag uit de markt of we niet zelf producten konden leveren. In 2003 start TPSC, the plain storage company (handelsnaam).

 

2006

Na een behoorlijke groei sinds 2002 vonden we het verantwoord om aan de logistieke vakbeurs te Utrecht deel te nemen. Zie onderstaand artikel.

 

Stellingen kopen? Bij de stand van TPSC kunnen bezoekers naar verschillende gekleurde balletjes graaien om kortingen te verdienen van 20, 30, 40 of 50 procent. Een korte test wijst uit dat de rode bal voor 50 procent echt wel haalbaar is.

Ballen graaien bij TPSC

Het motto van de standhouder is ‘Breng meer kleur in het magazijn.’ Ze voeren namelijk meer dan een merk. Wie geen zin heeft om te grabbelen, kan ook tussen 17.00 en 18.00 uur de stand bezoeken voor het ‘Happy Pricing’. De bezoeker krijgt dan een nog hogere korting dan de 50 procent, maar wel moet de aankoopbeslissing op de beurs zelf plaatsvinden.

2008

Verhuizing van Houten naar Arnhem

 

2009

Start uitrollen FEDO BEHEER in Duitsland. Website: www.lager-regalsysteme.de

 

2011

Nieuwbouw bedrijfspand in Duitsland.

 

2016

Start webwinkel: www.magazijninrichtingshop.nl

 

2017

Realisering nieuwe website TPSC. Was www.tpsc.nl is nu www.tpscmagazijnstellingen.nl

Realisering nieuwe website www.magazijninrichtingshop.nl

 

2022

Genoeg is genoeg

Volledige magazijninrichting en het dienstenpakket behoort niet meer tot onze activiteiten. We hebben het in de periode 2017-2022 dan ook afgebouwd. Dit is mogelijk gemaakt door het succes van de webshop: www.magazijninrichtingshop.nl

Beëindiging reserve onderdelen en artikelen voorraad in DC FEDO Beheer.

 

2023

Beëindiging Duitse activiteiten onder TPSC GmbH.

 

2024

Volledige activiteiten webshop: www.magazijninrichtingshop.nl